Algemeen

Visschers Bouw is in 1978 opgericht door de heer M.T.F.M. Visschers en inmiddels al ruim 30 jaar actief in de bouw. De onderneming is verantwoordelijk voor realisatie van projecten in zowel de woningbouw als commercieel vastgoed door heel Nederland.

Binnen het commercieel vastgoed zijn wij met name gespecialiseerd in ontwikkeling en realisatie van kantoren, winkels, zorgcentra en hebben wij ons ontwikkeld tot een gedegen, betrouwbare partner.

We hebben ons geconformeerd aan het "BouwGarant" en "Woningborg" keurmerk, zijn in het bezit van de benodigde VCA Certificeringen en specifieke vakkennis. Hierdoor kunnen wij duurzame samenwerkingen met vaste bouwpartners garanderen. Door reguliere bijscholing op het gebied van de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties, wordt de kwaliteit altijd op peil gehouden. Omdat altijd vernieuwend wordt gewerkt, zijn de vastgoedontwikkelingen toekomstbestendig.

Met veel interesse, een enorme drive en passie voor het vak zet Visschers Bouw zich dagelijks in voor u als opdrachtgever. Het is niet onze missie om de grootste te worden, maar wel om de beste te zijn.
Nieuwe Projecten
Intro afbeelding project Pelgrimsche Hoeve - Nuland

 Pelgrimsche Hoeve Nuland

meer informatie
Logo Woningborg