Bouwbedrijf

Visschers Bouw is al 30 jaar een erkend bouwbedrijf wat woningbouw en commercieel vastgoed realiseert. Gedurende deze periode is continu gezocht naar manieren om nog duurzamer en efficiƫnter te bouwen. Uiteraard blijven wij dit doen, om wonen, werken en recreƫren zo aangenaam mogelijk te maken.

Kenmerkend zijn de korte communicatielijnen van de onderneming. Het bouwproces start met een goede begeleiding van de opdrachtgever, een kennismaking, introductie en inventarisatie van de wensen. "Een goede voorbereiding is het halve werk" en daar kunnen wij ons volledig in vinden. Onze onderneming beschikt over kennis van alle benodigde disciplines om uw plan van A tot Z uit te werken.

Uw wensen en behoeften staan bij ons voorop en doordat wij blijven investeren in reguliere bijscholing bent u altijd verzekerd van de laatste technieken en beste materialen voor al uw bouwprojecten.

Dit maakt Visschers Bouw een betrouwbare partner, voor alle afnemers, opdrachtgevers, partners en onderaannemers in een bouwteam.

Nieuwe Projecten
Intro afbeelding project Smidse - Geffen

 Vier trendy appartementen aan de"Smidse" te Geffen - prijs vanaf € 125.000,- v.o.n.

meer informatie